Update Coronavirus-protocol Airco Joop (16 maart)

Via deze mailing zal Airco Joop alle relevante informatie met u delen over het effect van het coronavirus op onze dienstverlening. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent het corona-virus, dan zullen wij een nieuwe mailing opstellen.

De afgelopen dagen heeft Airco Joop diverse maatregelen getroffen om enerzijds onze dienstverlening te kunnen garanderen en anderzijds de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in gevaar te brengen. Binnen Airco Joop zijn er duidelijke afspraken gemaakt rondom hygiëne, hierbij volgen wij strikt de regels van het RIVM.

Sinds 16 maart hebben wij extra maatregelen getroffen. Op de vestiging handhaven wij een nieuw protocol (in lijn met RIVM-regels) waarbij wij 1,5 meter afstand willen garanderen tussen personen. Daarnaast zijn er additionele hygiëne-maatregelen getroffen. Ook hebben wij extra maatregelen getroffen in onze montage & service afdeling.

Bereikbaarheid binnendienst

Onze binnendienst is op dit moment gewoon bereikbaar. Wel kan het zo zijn dat de wachttijden wanneer u belt, iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Per mail zijn wij daarentegen prima bereikbaar. Door deze omstandigheden heeft digitale communicatie op dit moment dan ook onze voorkeur, als u de mogelijkheid hebt om hier gebruik van te maken.

Bezoek op locatie

Onze afspraken voor levering, onderhoud en/of service ondervinden op dit moment geen hinder. Om onze monteurs en onze klanten te beschermen, zal er tijdelijk zoveel mogelijk persoonlijk contact worden vermeden. Zo zal er geen hand gegeven worden, wordt er een afstand tussen personen van minimaal 1,5 meter aangehouden, zullen wij niet om een handtekening vragen op de werkbon, maar een foto maken van de montage. Indien de monteur er de voorkeur aan geeft, trekt deze handschoenen aan.

Bezoek aan kantoor & airco opname

Op dit moment zullen wij geen bezoek ontvangen bij ons op kantoor. Wij zijn telefonisch en per mail gewoon bereikbaar en proberen op deze manier al uw vragen te beantwoorden. Mocht een bezoek echt noodzakelijk zijn, dan stellen wij deze graag uit tot na 6 april of nader orde. Onze airco-opname bezoeken worden in verband met drukte al enige tijd niet meer door ons op locatie uitgevoerd, maar vragen wij aan mensen om zoveel mogelijk gegevens, afmetingen, plattegronden, foto’s per mail aan ons door te sturen.

Afleveren pakketten

Leveranciers die pakketten komen afleveren, verzoeken wij om deze bij onze achterdeur af te leveren. Wij zullen de overhead deur openen, houden gepaste afstand en zullen geen handtekening zetten, maar zullen de chauffeur vragen voor ons te tekenen.

Wij zijn het beste bereikbaar op:

info@airco-joop.nl

0546 – 589 000